Geoinquiets

A Catalunya sóm unes quantes ànimes inquietes amb dèria per la informació geogràfica i les noves tecnologies.

Dijous 2 de desembre, reserveu-vos la data

Programa per al dijous 2 de desembre

18.00 a 18.45
Presentació “Administració oberta” a càrrec de Jordi Graells, geògraf de titulació, dedicat a xarxes socials, Internet i gestió del coneixement (www.graells.cat i www.slideshare.net/jordigraells).

18.45 a 19.15
Preguntes i debat

19.15 a 20.00
Discussió de 3 temes important per als Geoinquiets.
1) La proposta d’endegar una taula rodona sobre l’intercanvi d’informació i el compartir dades per oferir-la a les Jornades de SIG lliure de Girona. De moment no s’ha ni tant sols comentat als organitzadors de les jornades, però és que abans de fer-ho cal veure quina disposició tenim els geoinquiets: si és interessant, quin enfoc ha de tenir, qui volem que debati, quin cas d’ús es posa com exemple (el cas del Port-ICC ?), qui s’hi implica i ho organitza, etc.
2) Una proposta molt interessant que em va arribar via Marc: si realment l’administració obre les dades, tal i com va veure l’Ernest a http://www.3cat24.cat/noticia/883106/ciencia/El-govern-anuncia-que-obrira-les-dades-que-administra-perque-altres-puguin-crear-serveis-digitals, potser els Geoinquiets hauriem de fer una demostració de la utilitat i la conveniència d’aquest esforç i crear un bon exemple online. Un cop més falta trobar què, i qui ho lidera i quants hi participen.
3) Resoldre què volem ser: un think tank influent ? Un lobby poderòs ? Un divertiment inofensiu ? Un fòrum tècnic ? A les darreres reunions hi ha hagut presentacions molt interessants però pocs assistents, i a la llista hi ha molta gent subscrita i molt poca gent activa. Com sempre passa amb aquestes coses la voluntat de fer-ho no és suficient per a que funcioni.

20.00
S’aixeca la sessió i els qui vulguin podem continuar al bar del Centro Galego, tapes i cerveses.

Raf

Written by rafroset

26 Octubre 2010 a 09:52

Arxivat a georeunions

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un plaer haver compartit amb vosaltres propostes, idees i actuacions!!! Seguiu endavant amb la feina que feu :)))

    graells

    3 Desembre 2010 at 11:28


Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: