Geoinquiets

A Catalunya sóm unes quantes ànimes inquietes amb dèria per la informació geogràfica i les noves tecnologies.

Resum gener 27

WOW, érem 16! Avui hem igualat la millor convocatòria de totes, alhora que hem complert 1 any de Geoinquiets. I l’Anna ha portat cava per cel·lebrar-ho. Un dia rodó!

1) L’Estela ha presentat l’aplicatiu Ireality que estan desenvolupant, i que per a mi té algunes característiques novedoses no vistes abans, com la possibilitat de mostrar vector sobreimpressionat a la pantalla (m’ha semblat veure que fins i tot hi havia volums).
En David ha mostrat, des del punt de vista operatiu, la dificultat i els entrebancs per publicar continguts a Layar, ja que he les capes són moderades pels propietaris de l’aplicació.

2) I en Marc ha proposat, a part de la capa del Parc Güell, la possibilitat més senzilla de fer una capa de cims a partir dels topònims del Nomenclàtor, que serviria com a test i demo abans d’intentar compilar capes més complexes.
A la llista de correu concretarem tots els detalls.

3) De l’enquesta n’hem parlat poc, però hem convingut dues coses: la primera, que de moment és prematur constituïr-se formalment sota cap mena d’organització reglada; i la segona, que cal triar definitivament un logo. Per tant continuem com fins ara, i procedirem a una votació oberta entre els logos presentats per escollir-ne un. Detalls en breu a la llista de correu.

4) En Marc ha fet un breu resum de la tasca feta fins ara en la redacció de l’article, i donat que ja tenim l’estructura tancada i els títols dels capítols, posarem el document en obert per a que tothom el pugui llegir. Aquells que tingueu correccions o suggeriments ens els podreu fer arribar. D’aquesta manera podrem consensuar un article entre tots que signarem com a Geoinquiets i que difondrem a diverses publicacions i mitjans diferents.

5) La propera sessió serà dijous 24 de febrer o dijous 3 de març, i el tema serà OpenStreetMaps. Hem de mirar de convèncer un parell de speakers per a la xerrada, i Òscar i Bolo s’encarregaran de la demo “hands on” de com contribuïr a enriquir el mapa.

La retransmissió en streaming ha fallat per problemes amb la wifi, però sembla que la gravació local ha funcionat i en breu hi haurà les 3 parts del video disponibles a http://qik.com/rafdroid

Gràcies de nou al Centro Galego per acollir-nos a les seves instalacions amb totes les facilitats que ens proporcionen, i ens veiem a la propera.

Written by rafroset

27 gener 2011 a 22:39

Arxivat a georeunions

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felicitats a tots per aquesta quedada! Espero que la cosa segueixi avant i vagi a més. Potser en un futur ens trobem.

    Salutacions.

    Eugeni Ferrer

    28 gener 2011 at 14:46

  2. […] Resum de la reunió del 27 Resumen de la sessió de Geoinquiets del 27 de gener: https://geoinquietspuntcat.wordpress.com/2011/01/27/resum-gener-27/ […]


Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: